Callcenter Suriname

Bent u op zoek naar een callcenter in Suriname?

Suriname is een ideale bestemming voor callcenterwerkzaamheden. Denk hierbij aan de Nederlandse taal die een ieder in Suriname spreekt, goede opleidingsinstituten, voldoende aanbod aan personeel en de lage lonen.

In ons callcenter werken we met collega’s uit Suriname en met remigranten uit Nederland en België. Zo kan er onderling uitwisseling van kennis, ervaring en cultuur plaatsvinden. De werkzaamheden die in ons callcenter in Suriname worden uitgevoerd zijn zeer divers: van het uitvoeren van telefonische enquêtes tot het verzorgen van de klantenservice voor bedrijven uit Nederland en België. De laatste tijd doen we steeds vaker projecten op het gebied van content management, dataverwerking, dataentry, dataverrijking en datacorrectie.

In tegenstelling tot veel callcenters in Nederland en België, ziet men callcenterwerk in Suriname als een baan voor de langere termijn. Dit is een win-win-win situatie. De medewerkers krijgt steeds meer kennis en ervaring in de werkzaamheden.. Hierdoor vinden zij het werk uitdagend en komen elke dag enthousiast naar ons callcenter in Paramaribo. De opdrachtgever heeft hier voordelen van omdat kennis en ervaring blijft behouden en Callcenter Suriname ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat naar de medewerker en opdrachtgever continuïteit in werkzaamheden kan worden geboden. .

Ons Nederlandstalig callcenter in Suriname werkt regelmatig mee met Franstalige en Engelstalige medewerkers waardoor we niet alleen Nederlandstalige callcenterdiensten kunnen aanbieden, maar ook andere talen.

Wilt u de mogelijkheden bespreken om een callcenter in Suriname in te schakelen? Neem nu contact met ons op.